Politică de confidențialitate

Platforma online www.cevaconcret.ro („Platforma”) este operată de Concret Branding & Marketing SRL, identificata fiscal prin CUI 46894502. Concret Branding & Marketing SRL poate fi menționat în această politică drept „Concret Branding & Marketing”, „noi”, „nouă” sau „al nostru/ă”.

Rolul acestei politici este de a informa utilizatorii cu cont în Platformă cu privire la activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal desfășurate de Concret Branding & Marketing, în calitate de operator, în conformitate cu legislația aplicabilă în materie protecției datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 („GDPR”).

În calitate de vizitator al Platformei, datele tale vor fi prelucrate în conformitate cu Politica de Cookies, pe care te rugăm să o consulți.

În această politică veți găsi detalii despre:

CE CATEGORII DE DATE PRELUCRĂM ȘI DE CE
 

Pentru a putea furniza funcționalitățile Platformei în conformitate cu prevederile din Termeni și Condiții utilizăm datele pe care le furnizezi în formularul de înscriere pentru a îți crea un cont în Platformă.  Ulterior, în cont, ai posibilitatea să adaugi mai multe detalii despre tine.

Unele funcționalități ale Platformei au ca scop să te ajute să îți evaluezi anumite competențe și aptitudini prin intermediul unor teste special concepute care îți evaluează comportament pe baza răspunsurilor tale și îți oferă informații utile despre tine. De asemenea, vei primi note în funcție de activitatea ta la quizurile și testele din cadrul cursurilor.

Poți interacționa cu alți utilizatori prin intermediul comentariilor la cursuri. Aceștia vor putea vedea numele și poza profilului.

Putem folosi datele de contact pe care ni le furnizezi pentru a te contacta în vederea realizării unor studii de piață sau sondaje de opinie, pe baza interesului nostru legitim. Acest lucru ne ajută să înțelegem impactul produselor și serviciilor pe care le oferim, să le îmbunătățim și să îți livrăm conținut și produse sau servicii de calitate. Dacă nu dorești să fii contactat în acest scop, te rugăm să ne spui, iar noi vom ține cont de opțiunea ta.

PRELUCRĂRI PENTRU CARE AVEM NEVOIE DE ACORDUL TĂU
 

Vei primi informații pe mail legate de produsele și ofertele noastre. Te poți dezabona în orice moment de la emailurile trimise de către noi adresand o cerere pe adresa de email vreau@cevaconcret.ro. De asemenea, orice câmp de text sau formular care nu este obligatoriu pentru a putea furniza Platforma în conformitate cu Termenii și Condițiile, este opțional și poți alege dacă dorești să furnizezi respectivele informații sau nu. Ulterior te poți răzgândi și șterge sau actualiza informațiile respective.

CATEGORIILE DE DESTINATARI ȘI STATELE CĂTRE CARE SE TRANSFERĂ DATELE TALE
 

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Concret Branding & Marketing prelucrează datele pe teritoriul României și poate să dezvăluie anumite categorii de date cu caracter personal către următoarele categorii de destinatari: autorități judecătorești sau alte autorități publice de orice tip, organizații internaționale, furnizorii de servicii şi bunuri, organizații de cercetare a pieței, alți parteneri contractuali și/sau împuterniciți ai Concret Branding & Marketing, cum ar fi furnizorii de servicii IT.

DURATA PRELUCRĂRII
 

Date sunt stocate în Platformă atât timp cât aveți contul activ.  În acest caz, datele vor fi păstrate o perioadă ulterioară de 12 luni după care vor fi șterse automat, în mod definitiv. Dacă doriti stergerea datelor mai repede de cele 12 luni de la dezactivarea contului dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti o cerere pe adresa de mail vreau@cevaconcret.ro.

DREPTURILE DE CARE BENEFICIEZI
 

Dreptul la informare: cu privire la activitățile de prelucrare.

Dreptul de acces la date: poți solicita și primi o confirmare de la Concret Branding & Marketing cu privire la prelucrările de date (ce date prelucrăm și în ce scop, unde și cât timp le stocăm, cine are acces la ele etc.).

Dreptul de rectificare: a datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete prin intermediul Platformei.

Dreptul de ștergere: cu privire la o parte sau toate datele tale. Este important să reții că nu vom putea da curs cererii în toate cazurile, de exemplu, atunci când legea ne obligă să păstrăm datele o anumită perioada; datele ne sunt utile pentru un interes legitim sau pentru apărarea unui drept în instanță.

Dreptul la restricționarea prelucrării: poți solicita să nu utilizăm datele, ci doar să le stocăm până la rezolvarea unei alte solicitări din partea ta.

Dreptul la portabilitate: poți cere ca datele să-ți fie furnizate, de exemplu, prin e-mail.

Dreptul la opoziție: vă puteți opune prelucrărilor de date derulate pe baza interesului legitim al Concret Branding & Marketing. Pentru a putea analiza corect situația și a lua o decizie îți recomandăm să ne explici situația ta particulară și de ce te opui prelucrării atunci când formulezi cererea.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată: prin intermediul platformei nu desfășurăm astfel de prelucrări.

Dreptul la retragerea consimțământului: atunci când prelucrăm datele pe baza acordului tău. Este important să știi că retragerea consimțământului va avea efect doar pentru viitor, iar prelucrările efectuate în alt temei, cum ar fi executarea contractului, nu vor fi afectate de retragere.

Dreptul de a formula plângere: dacă ești nemulțumit/ă, te poți adresa oricând Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente.

În măsura în care îți exerciți oricare dintre drepturile de mai sus, te rugăm să ne furnizezi detaliile necesare ca să putem identifica dreptul exercitat și îndeplinirea condițiilor de exercitare impuse de lege.

Pentru mai multe detalii cu privire la exercitarea drepturilor, ne poți contacta oricând printr-o solicitare adresată responsabilului privind protecția datelor la adresa de e-mail vreau@cevaconcret.ro – canal dedicat aspectelor privind protecția datelor cu caracter personal.

Politica noastră privind confidențialitatea poate fi modificată iar Concret Branding & Marketing va publica pe această pagină o versiune actualizată. Prin consultarea frecventă a acestei pagini poți să te asiguri că ai cunoștință permanent despre activitățile de prelucrare întreprinse de Concret Branding & Marketing.

 

Unde ne găsești.