Termeni și condiții

Va multumim ca vizitati acest website. Speram ca veti fi incantati sa aflati mai multe despre Concret Branding & Marketing. Website-ul este proprietatea Concret Branding & Marketing SRL, identificata fiscal prin CUI 46894502.

Concret Branding & Marketing respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam (de ex. nume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de „date personale”.

ACCEPTAREA CONDITIILOR
 

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu Concret Branding & Marketing.

DESCRIEREA SERVICIILOR
 

Concret Branding & Marketing pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

DESCRIEREA SERVICIILOR ȘI A PRODUSELOR COMERCIALIZATE
 

Pe acest website pot fi achiziționate prin plata cu cardul următoarele servicii:

– curs de publicitate prin intermediul social media;

Vă recomandăm să citiți în detaliu descrierea fiecărui produs achiziționat.

Politica de livrare a produselor
 

Fiecare produs achiziționat va fi livrat după ce plata a fost finalizată, conform descrierii de pe pagina fiecăruia în parte. Mai multe detalii despre livrare pot fi găsite pe pagina individuală a fiecărui produs.

Politica de retur/anulare
 

În cazul în care vă răzgândiți și doriți să anulați o comandă, trebuie doar să ne notificați prin email la vreau@cevaconcret.ro

Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, nu se returneaza banii pentru furnizarea de conținut digital.
Totuși, noi dorim să fim siguri că produsele noastre sunt ceea ce cursanții au nevoie. Dacă produsele noastre nu sunt ceea ce îți dorești, în funcție de modalitatea de plată aleasă, îți returnăm banii în termen de 14 zile calendaristice de la data la care s-a facut plata.
După cele 14 zile, considerăm că produsele noastre sunt pe placul tău și restituirea banilor nu va mai fi posibilă.

DREPTURILE DE FOLOSINȚĂ A CONȚINUTULUI ACESTUI SITE WEB
 

Informațiile de pe acest site sunt protejate conform legislației în vigoare. Scopul lor îl reprezintă informarea publicului. Este interzisă preluarea conținutului site-ului în orice scop.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
 

Concret Branding & Marketing nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Concret Branding & Marketing nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. Concret Branding & Marketing nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

Concret Branding & Marketing nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ, si nu in scop commercial.

REGULI GENERALE
 

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
 

Concret Branding & Marketing nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
 

Concret Branding & Marketing este deţinătorul site-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea Concret Branding & Marketing.

Reproducerile, pe hârtie sau digitale, ale site-ului sus menţionat şi/sau ale lucrărilor sunt autorizate cu condiţia ca acestea să fie destinate unei folosinţe strict personale, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare şi/sau comerciale şi/sau de informare, astfel încât să se conformeze dispoziţiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuală.

Cu excepţia dispoziţiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parţială sau integrală a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrări care îl compun, fără a se fi obţinut în prealabil autorizaţia de la Concret Branding & Marketing, este strict interzisă şi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Uilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. În nici un caz, Concret Branding & Marketing, afiliaţii săi, membrii reţelei sale, fiecare în parte sau împreună, nu vor putea fi făcuţi responsabili pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură.

Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român.

Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

ACTUALIZAREA CONDIŢIILOR GENERALE
 

Concret Branding & Marketing îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment accesul la site, precum şi Condiţiile Generale. Aceste modificări şi actualizări sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de îndată ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie să se raporteze în mod regulat la această rubrică pentru a verifica Condiţiile Generale în vigoare.

CUM NE PUTETI CONTACTA?
 

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail vreau@cevaconcret.ro 

Unde ne găsești.